Les consultes externes del Servei d’Oftalmologia es traslladen a l’edifici Santa Fe

A partir del proper dimarts, 14 de novembre, les consultes externes del Servei d’Oftalmologia quedaran ubicades a l’edifici Santa Fe (ala esquerra – 3a planta), en uns espais que s’han estat reformant al llarg dels darrers mesos per tal d’acollir tota l’àrea ambulatòria d’aquest Servei.

El trasllat es porta a terme amb dos objectius. En primer lloc, els espais que han ocupat fins ara, a la planta baixa de l’edifici Taulí, s’alliberaran per acollir una nova àrea d’hospitalització amb 12 llits, que seran destinats de manera prioritària a pacients procedents d’Urgències, i amb els quals s’espera contribuir a millorar el drenatge de pacients d’aquest Servei.

D’altra banda, amb el canvi d’ubicació, el Servei d’Oftalmologia disposarà d’una major superfície i d’uns espais més confortables i adequats per a la millor atenció dels seus pacients. Els professionals del Servei d’Oftalmologia realitzen, diàriament, una mitjana de 205 visites ambulatòries d’adults i d’infants.

Està previst que el trasllat de tot l’equipament del Servei d’Oftalmologia fins a Santa Fe es porti a terme entre la tarda del dijous 9 de novembre i el dilluns 13 de novembre, de manera que els pacients ja seran citats a les noves consultes a partir dels dimarts 14 de novembre. És de destacar que, fins el mateix dia 14, les Urgències i les visites postoperatòries encara es faran en els espais actuals.

La reforma que s’ha portat a terme a la 3a planta de Santa Fe – que antigament havia estat una planta d’hospitalització de Ginecologia i Obstetrícia – ha consistit en la reconversió de les antigues habitacions en espais habilitats per a consultes externes, amb una nova sala d’espera i nous espais per serveis compartits. Properament, també està prevista la renovació de les caixes de tots els ascensors de l’edifici Santa Fe.