Fundació Parc Taulí

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí rep el premi ‘Floc de Llana 2015′ atorgat pel Gremi de Fabricants de Sabadell

Premi a l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí

L’acte de lliurament del premi, atorgat en el marc de la festivitat de Sant Sebastià, patró de l’entitat, es va celebrar ahir a la seu del Gremi, amb la presència de socis, invitats i autoritats. Va recollir el guardó, el director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 8519

Obert el període de sol·licituds per a la restitució del primer tram del 24,04% de la paga extraordinària de Nadal de 2012 a professionals inactius de la Fundació Parc Taulí

A partir del 22 de desembre, i durant un període de tres mesos, els professionals de la Fundació Parc Taulí que actualment no es troben en actiu, però que van meritar la paga extraordinària de Nadal corresponent a l'exercici 2012, podran sol·licitar personalment el rescabalament i abonament de les quantitats que li corresponguin mitjançant la presentació del document normalitzat que s'adjunta.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 6880

Un nou software desenvolupat des del Parc Taulí ajuda a millorar el monitoratge i l’avaluació del tractament en pacients crítics

Imatge d'una professional visualitzant dades de monitorització d'UCI mitjançant el software BetterCare

Better Care SL ha signat un acord amb Draeger Medical Systems Inc., la filial nord-americana de la multinacional alemanya Drägerwerk AG & Co. KGaA, per comercialitzar BetterCare als hospitals d’arreu del món. El software ha estat desenvolupat per un equip liderat des de la Corporació Sanitària Parc Taulí (Sabadell).

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 5973

Concurs de salt hípic a benefici d’un projecte d’investigació del Parc Taulí sobre fibrosi quística

Imatge del cartell que anuncia el concurs hípic a benefeci de la fibrosi quística

L’Open Sports Club  d'El Prat de Llobregat organitza els dies 19 i 20 de setembre un concurs de salt hípic a benefici d’un projecte d’investigació del Parc Taulí sobre fibrosi quística. Es tracta de la segona edició d'aquest concurs que va recaptar 15 mil euros en la seva primera edició.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 9592

Es presenta el programa de La Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí i la Fundació Bosch i Cardellach han donat avui, en roda de premsa, el tret de sortida a La Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell, amb la presentació del programa de l’esdeveniment que tindrà lloc el proper 18 de novembre, al Teatre Municipal La Faràndula, coincidint amb la Setmana de la Ciència.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 14474