Sabadell Gent Gran rep el Premi Fundació Unió Catalana d’Hospitals a l’excel·lència en qualitat

Imatges dels professionals de Sabadell Gent Gran amb el premi FAD

La directora executiva de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis del Parc Taulí, Sònia Mariscal, va recollir ahir el Premi Fundació Unió Catalana d’Hospitals a l’excel·lència en qualitat en Atenció sociosanitària i a les persones amb dependència, en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Fundació Avedis Donavedian (FAD), que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana.

La FAD ha premiat enguany a altres 10 organitzacions i a 2 personalitats, per la seva excel·lència en qualitat en les diferents categories en què es convoca aquest premi. El seu objectiu és reconèixer diferents aspectes de la qualitat dels centres i marcar les tendències de desenvolupament futur de les diferents àrees.

A l’acte, que va comptar amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, van assistir el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, el director general, Joan Martí, i altres directius i professionals representants dels diferents àmbits del Parc Taulí. Els assistents també van poder gaudir del Concert de Cap d’Any de la Sanitat, en l’escenari del Palau de la Música que tradicionalment acull el lliurament d’aquests premis.

Un centre orientat a oferir una assistència integral i personalitzada als seus clients

Sabadell Gent Gran és un centre de serveis orientat a cobrir les necessitats de la gent gran, mitjançant la seva oferta de serveis de residència, centre de dia i apartaments tutelats. El centre s’ubica des de fa 15 anys al recinte que, anys enrere, havia acollit la coneguda Clínica Infantil del Nen Jesús. Sabadell Gent Gran també ofereix serveis al domicili propi de l’usuari, en aquest darrer cas a través dels serveis de Taulí Aprop.

La seva organització assistencial està orientada a donar el suport necessari per oferir una assistència integral i personalitzada als clients, afavorint la seva autonomia i respectant-los les pròpies decisions.

En això, és essencial la tasca que desenvolupa el seu equip de professionals, que integra especialistes (metge, infermeres, fisioterapeutes, treballadors socials, psicòlegs, terapeutes ocupacionals) i professionals d’atenció i directa (cuidadors) i de suport (animadors socioculturals i monitors i cambreres).

Moltes felicitats a tots els professionals de Sabadell Gent Gran que, amb la seva tasca diària, han fet possible aquest reconeixement!!


El president del Parc Taulí, Modesto Custodio, el director general, Joan Martí, la directora executiva de Sabadell Gent Gran, Sònia Mariscal, i el conseller de Salut, Antoni Comín, en l’acte del premis FAD 2017