I3PT

Sessió informativa sobre el procés de licitació del projecte STARS

La Corporació Sanitària Parc Taulí, des del seu servei d’Anestèsia i de la Fundació Parc Taulí, juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, organitzen el proper 2 de febrer una sessió informativa sobre el procés de licitació del projecte STARS (Empowering Patients by Professional Stress Avoidance and Recovery Services)

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1800

El Parc Taulí forma part de la Comunitat NEXTHEALTH del programa RIS3CAT amb un projecte que té com a repte disminuir l’impacte del dèficit cognitiu associat a malalties mentals, neurològiques i a l’envelliment

El projecte INNOBRAIN té com a objectiu el desenvolupament d’una plataforma de rehabilitació neurocognitiva basada en estratègies d'interacció multi-tàctil per optimitzar la interacció persona-ordinador en rehabilitació cognitiva i investigar en l’àmbit de les TIC i tecnologies e-Health en l’estimulació i rehabilitació neurocognitiva de persones amb deteriorament o dèficit cognitiu

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1603

Comentari (0) Visites: 1651

Dos conferenciants de prestigi ens parlaran de la diabetis a l’acte de lliurament de les Beques Taulí 2017

L’Auditori Taulí acollirà, el proper 19 de desembre, dues xerrades sobre la diabetis, a càrrec de dos conferenciants de prestigi. D’una banda, el Dr. Francesc Xavier Pi-Sunyer, metge endocrinòleg, professor a la Columbia University de Nova York i investigador especialista en Diabetis, ens oferirà la conferencia “Val la pena fer dieta en la diabetis?”. I la Dra. Fàtima Bosch, catedràtica de Bioquímica i Biologia Molecular a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i directora del Centre de Biotecnologia Animal i Teràpia Gènica (CBATEG), ens parlarà de “Teràpia gènica i diabetis”.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 1447

El Parc Taulí i l’empresa Devicare codesenvoluparan dispositius mèdics per a l’autocontrol de malalties cròniques

L'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) i Devicare han signat un acord de col•laboració per impulsar projectes d'R+D+I en l'àmbit dels dispositius mèdics per a l'autocontrol monitoritzat de malalties cròniques, sota l'innovador concepte Remote Patient Monitoring (RPM)

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 2546