2a sessió informativa sobre el procés de licitació del projecte NYMPHA

Imatge del logotip del projecte NYMPHA

La Corporació Sanitària Parc Taulí, des dels seus centres Salut Mental i Fundació Parc Taulí, amb el suport de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya i d'Acció, organitzen el proper 15 de setembre la 2a sessió informativa sobre el procés de licitació del projecte NYMPHA (Next Generation Mobile Platform for Health in Mental Disorder), a fi que puguin assistir les empreses que no van poder fer-ho a la sessió del mes de juny.

Aquest projecte, té com a objectiu crear solucions tecnològiques mitjançant un procés de compra pública innovadora en la modalitat de compra pública precomercial (PCP). Dotat amb 2,5 milions d'euros, pretén trobar solucions mòbils per donar suport als malalts amb trastorn bipolar.
 

Agenda


10:00 h Benvinguda (Oscar Mayora – Coordinador del projecte)
10:15 h Presentació sobre el procés PCP del projecte NYMPHA (es farà conjuntament a Trento, Copenhague i Sabadell, en anglès)
10:45 h Torn de preguntes i respostes
11:15 h Presentacions, de 5 minuts, de participants potencials (es farà en paral·lel a Trento, Copenhague i Sabadell, en l'idioma local

Seu de la sessió


Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)
Carrer de Roc Boronat, 81-95
08005 Barcelona
 

En cas que estigueu interessats en assistir-hi, cal que empleneu el següent formulari

Trobareu més informació referent al projecte a: http://www.nympha-md-project.eu/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Per a més informació, podeu contactar amb
Anna Aguilar. Gestió de projectes. Fundació Parc Taulí
Tel 937231010 ext 22249. A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.