A través d'aquesta pàgina podeu escoltar entrevistes de ràdio realitzades a professionals del Parc Taulí, tant sobre temes mèdics com de gestió, i d'altres temes d'interés.

Darreres emissions
 
Estat de situació del Parc Taulí en matèria d'inversions, d'organització i de reptes  , Dra. Rocío Cebrián, directora assistencial del Parc Tau (14/09/2021, Al Matí. Fem Salut amb el Parc Taulí, Ràdio Sabadell - 94.6)
El kaftrio, un medicament per a la fibrosi quística  , Dr. Òscar Asensio, pneumòleg del Parc Taulí i president de la 'Sociedad Científica Española de Fibrosis Quística' (13/09/2021, Por tres razones., RNE (Barcelona) - 88.3)
Descens de l'hospitalització per COVID  , Dra. Sònia Calzado, metgessa del Servei de Malalties Infeccioses (07/09/2021, El Cafè de la Ràdio, Ràdio Sabadell - 94.6)
Incidència de la pandèmia en la salut mental de la població  , Ximena Goldberg, investigadora de l'àrea de recerca de Salut Mental i Neurociències de l'I3PT (07/09/2021, Al Matí. Fem Salut amb el Parc Taulí., Ràdio Sabadell - 94.6)

Totes les entrevistes

Accés a totes les entrevistes >>>

Cercador
 

Tema         
Professional


   - Per temes:
 

 

Responsable de la informació: Comunicació i Multimèdia( comunicacio@tauli.cat  )