Acollida: Informació bàsica per als nous professionals

Benvolgut/da,

Ens plau donar-te la benvinguda per la teva futura incorporació a la plantilla de professionals del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Et volem transmetre la nostra satisfacció de poder comptar amb la teva vàlua i el desig que gaudeixis d’una experiència laboral i personal enriquidora.

A continuació trobareu una presentació general del Parc Taulí i altra informació bàsica d’utilitat amb l’objectiu que conegueu la institució abans de la vostra incorporació.

Informació pràctica

Documentació que cal aportar abans de la signatura del contracte laboral
  • Fotocòpia DNI, adreça actual, codi postal i telèfon de contacte.
  • Fotocòpia targeta afiliació o document on consti el número.
  • Fotocòpia de la titulació acadèmica, compulsada per als professionals del grup professional 1. Aquesta compulsa es farà a l'Administració de Personal amb la presentació del títol original.
  • Fotocòpia document col·legiació (en cas que sigui necessària).
  • Número de compte bancari.
  • 1 fotografia.
  • Certificació negativa de Certificats Penals en els aspectes relatius només a treball amb menors, o el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals.
Servei de Prevenció

Teniu l'obligació de contactar amb el Servei de Prevenció per revisar el carnet vacunal en funció de la vostra professió i riscos existents al lloc de treball.

Targeta identificativa

És obligació de tots els professionals portar en un lloc visible la targeta identificativa. En el moment de signar el contracte al Departament de Recursos Humans, se us lliurarà la targeta identificativa. Aquesta targeta és força important donat que té varies funcions: identificativa, de control d’accessos i com a moneder tant per a les màquines dispensadores com per a l’ús del menjador laboral.

Uniformes

No està permès sortir del recinte del Parc Taulí amb el vestuari de treball. La dispensació de l’uniforme es fa al soterrani de l’edifici Taulí amb la targeta identificativa, però abans s’haurà de parlar amb el personal del rober per tal de comprovar-ne la talla, que es codificarà a la targeta identificativa.

Menjador

Al soterrani de l’edifici Taulí, al costat del menjador, hi ha un quiosc autoservei de càrrega de tiquets de dinar i/o esmorzar a la vostra targeta identificativa.

Accés a correu electrònic i xarxa informàtica

Al Departament de Recursos Humans i en el moment de signar el contracte, us facilitaran una adreça electrònica i un usuari i una contrasenya per accedir a la xarxa informàtica corporativa.

Accés al recinte

Segons la vostra residència, podeu optar per diferents mitjans de transport per arribar als edificis del recinte del Parc Taulí. S’aconsella en la mesura del possible arribar caminant o en transport públic.

En transport públic: Prop de l’hospital hi trobareu parades diferents línies de busos, taxi i, a 15 minuts caminant, l’estació de RENFE 'Sabadell Centre' així com la de Ferrocarrils de la Generalitat 'Sabadlel Plaça Major'. http://www.tauli.cat/tauli/usuaris/com-arribar-hi

En bicicleta: Es disposa d’espai vigilat als aparcaments de bicicletes a prop de l’edifici Santa Fe i entre l’edifici Victòria Eugènia i edifici La Salut. Per accedir-hi necessitareu la targeta identificativa.

En motocicleta: A prop dels diferents edificis hi ha habilitats aparcaments per a motocicletes.

En cotxe particular: El recinte compta amb un aparcament gratuït de superfície per als professionals i un altre de pagament; tant un com l’altre són espais limitats en relació al seu nombre d’usuaris. En el moment de la signatura del contracte al Departament de Recursos Humans us podran informar de la Normativa de Gestió d’Aparcaments.

Consultes o suggeriments:

Si teniu algun dubte, consulta i/o suggeriment, podeu contactar-nos mitjançant l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l’assumpte: “Acollida”