Convocatòria oberta d’oferta pública d’ocupació

El Consorci procedeix a la publicació de la seva oferta pública d’ocupació que consisteix en la convocatòria per a la cobertura definitiva de les places que es detallen a l'anunci del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC (Veure apartat Anunci del quadre).

La resolució de la convocatòria d'oferta pública d'ocupació comportarà el cessament del personal interí que ocupa les places actualment.

Per a consultes podeu adreçar un correu electrònic indicant la referència de l'anunci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 - Si es vol comunicar una renúncia a la participació d'una convocatòria, s'haurà d'adreçar mitjançant correu electrònic una sol.licitud de
  renúncia voluntària signada i indicant la referència de l'anunci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  (Sol.licitud de renúncia voluntària).

Convocatòria extraordinària Infermers/res per ocupació amb contractació indefinida
Referència / 
Lloc de treball / Àmbit

Anunci /

Bases / Documentació

Inscripció/

Data termini

Llistat d'admissió /
puntuacions
Informació del procés Resolució (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(1) Front al llistat definitiu de les persones candidates que hagin obtingut plaça i que es publicarà per resolució de la Direcció General, i que no esgota la via administrativa, hi cap recurs d’alçada davant el Consell de Govern del Consorci dins del termini d‘un mes a comptar des de l’endemà de la seva publicació a la pagina web del Consorci, sense perjudici que les persones interessades puguin interposar els recursos que considerin. Ho podeu presentar en els registres de Recursos Humans o de la Secretaria Tècnica d'Assumptes Jurídics i Contractació (ambdós a l'edifici La Salut). Adjunt trobareu un model de recurs d'alçada per aquelles persones que estiguin interessades en presentar-ho i vulguin utilitzar-ho: Model de recurs d'alçada.