Comunicació de cites via SMS

El Servei de Programació del Parc Taulí inicia, aquest primer semestre de 2017 i de manera progressiva, la comunicació via SMS de les cites de visites i proves programades (excepte les visites que es realitzen al CAP Can Rull, al CAP Sant Fèlix i al CAP Cerdanyola-Ripollet)

Els propers dies, tots els pacients del Parc Taulí que tenen registrat el telèfon mòbil a la seva història clínica rebran un SMS que els informarà que, a partir del mes d’abril, aquesta serà la via exclusiva de comunicació de les seves cites.

Davant d’això, es subratlla el següent:

  • D’ara endavant, és molt important que el Parc Taulí disposi del número de telèfon mòbil correcte, i que l’usuari informi de qualsevol canvi.
  • Aquells usuaris de qui no es disposi del seu telèfon mòbil, continuaran rebent les seves comunicacions en paper, com fins ara.
  • Els pacients que disposin de telèfon mòbil, però que prefereixin continuar rebent les cites per carta, via correu ordinari, ho podran sol·licitar.

Totes les comunicacions relacionades amb la comprovació del número de telèfon mòbil o amb qualsevol altra petició relacionada amb la notificació de cites via SMS es poden fer:

• Per correu electrònic, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

o bé

• Personalment, als taulells de Programació.
 

Recordi que també pot consultar les seves visites i proves programades mitjançant l'espai Consulta de visites i proves programades d'aquest mateix web.