Notícies

Taxistes voluntaris de Sabadell se sumen al projecte solidari ‘Una Onada de Petits Somriures” a benefici de Pediatria del Parc Taulí

Una vintena de taxistes van realitzar serveis socials gratuïts amb motiu de la vaga del passat 27 de juliol. La recaptació voluntària obtinguda per aquests serveis ha estat donada al projecte solidari de millora de la planta d’hospitalització pediàtrica.

Llegeix més...

La Unitat de la Mà del Servei de COT de l’Hospital de Sabadell ha estat acreditada com a centre de referència a nivell internacional

El Comitè d’Acreditació de la “Federation of European Societies for Surgery of the Hand” (FESSH) ha acreditat la Unitat de la Mà del Servei Cirurgia Ortopèdia i Traumatologia (COT) de l’Hospital de Sabadell com un dels centres de referència a nivell europeu en cirurgia de la mà (Hand Trauma Centre) i qualificada per a la formació d’experts de tot el món.

Llegeix més...

Contacontes solidari per la Festa Major de Sabadell!

El proper dissabte 2 de setembre La Llar del Llibre de Sabadell organitza un contacontes a benefici del projecte “Una onada de petits somriures” amb diferents activitats al carrer. Vine amb tota la família i celebra amb nosaltres la Festa Major!

Llegeix més...

Concentració al Parc Taulí en record i de suport a les víctimes dels atemptats i de condemna al terrorisme

Avui, 18 d’agost de 2017, a les 12 h, al Parc Taulí, professionals i usuaris hem fet un minut de silenci en record i suport a les víctimes dels atemptats d’ahir a Barcelona i avui a Cambrils, a les seves famílies i éssers estimats, i de condemna al terrorisme.


Minut de silenci avui a les 12 h. Parc Taulí

La Direcció de la Corporació Sanitària Parc Taulí us convoca a un minut de silenci com a mostra de solidaritat i suport amb les víctimes dels atemptats terroristes d'ahir tarda a Barcelona i d'aquesta matinada a Cambrils, així com per condemnar tot acte de terrorisme.

Llegeix més...