Notícies

Arriba la 5a edició dels Cafès Científics de Sabadell

La història de la vida a través del que trobem sota la pedra d’un riu, les grans extincions del passat, els transgènics i l’alimentació, o la transhumància a Catalunya, són els temes que es presentaran i debatran, a partir d'avui, en la nova edició del programa de divulgació científica "Cafès Científics. Sabadell, 2017", que organitzen vuit institucions de la ciutat dedicades a la recerca i a la seva divulgació, i que treballen per afavorir el coneixement de la ciència i els seus resultats.

Llegeix més...


El Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama del Parc Taulí ha detectat més de 1.000 neoplàsies entre el 2005 i el 2015

Foto de l'equip de l'oficina tecnica de cribratge de cancer

L’índex de participació en el Programa és del 80%, superant la mitjana de Catalunya que se situa en un 70%. Prop del 90% de les dones afectades per un càncer de mama detectat de manera precoç es beneficien d’una cirurgia conservadora.

Llegeix més...

El director del Servei de Cardiologia, Antoni Martínez Rubio, nomenat president de la International Society of Cardiovascular Pharmacotherapy (ISCP)

Foto del Doctor Antoni Martinez Rubio

L’ISCP és una societat científica, amb seu administrativa a Ginebra i Londres, que engloba més de 40 països dels cinc continents. La seva missió és promoure i facilitar estratègies per millorar la salut cardiovascular

Llegeix més...

Campanya ‘Per Sant Valentí un petó solidari’ a benefici de Pediatria del Parc Taulí

imatge campanya solidaria pediatria

El Centre Comercial Baricentro inicia de l’11 al 14 de febrer una acció solidària amb la finalitat de recaptar fons per al Programa d’Acció Social de Pediatria del Parc Taulí. L’acció consisteix en la participació en un “Photocall romàntic”. Totes les persones que es facin una fotografia participaran en un concurs.

Llegeix més...