Notícies

El Parc Taulí consolida la tècnica làser en el tractament quirúrgic de la hiperplàsia benigna de pròstata

Equip de professionals del Servei d'Urologia

L’equip del Servei d’Urologia de l’Hospital de Sabadell realitza anualment unes 110 intervencions amb aquesta tècnica des de l’any 2013. Es tracta d'una teràpia menys invasiva que la intervenció quirúrgica convencional i que aporta grans avantatges al pacient. La hiperplàsia benigna de pròstata afecta a la meitat dels homes a partir dels 50 anys, i a un 80% a partir dels 80 anys.

Llegeix més...

El Parc Taulí forma part de la Comunitat TEC-SALUT del RIS3CAT amb un projecte per millorar el diagnòstic de càncer de mama

Foto de Melcior Sentís i Josep Fernàndez

El responsable de l’àmbit de Radiologia de la Mama i Ginecològica, Melcior Sentís i, el cap del Centre d’Imatge Digital de la UDIAT Centre de Diagnòstic, Josep Fernàndez, participen com a investigadors en el projecte “Biòpsia 3D per Tomosíntesi” (3D BonT), que modificarà per complet els productes actuals de diagnòstic per la imatge, sobretot quant a les dosis de radiació i nivell de precisió.

Llegeix més...

La Coordinadora de Gent Gran de Sabadell, en col·laboració amb l’Ajuntament, dóna 2.025 euros per als pacients oncològics de Pediatria

Imatge de l'acte de donació amb tots els participants

Aquesta iniciativa solidària va començar fa sis mesos, amb l’organització una Tómbola Solidària, al Passeig de la Plaça Major de Sabadell. Un total de 28 casals de gent gran de Sabadell van sumar esforços per aconseguir regals i fer diversos treballs manuals per posar a la venda.

Llegeix més...


El Vallès Occidental implicat en la prevenció del càncer colorectal. Article de Marisa Baré i Anna Selva

Amb motiu de la celebració avui, 31 de març, del Dia Mundial contral el càncer colorectal, la coordinadora de l'Oficina de Cribratge del Càncer del Parc Taulí, Marisa Baré, i la metgessa de la mateixa oficina, Anna Selva, dediquen un article a la prevenció d'aquest tipus de càncer.

Llegeix més...