Notícies

El Parc Taulí disposa de la tecnologia més avançada per a l’estudi dels tumors que permet un diagnòstic més acurat i un tractament més personalitzat

Un equip multidisciplinar format per patòlegs, biòlegs i oncòlegs fan servir la tecnologia més capdavantera per a l’estudi, diagnòstic i tractament dels tumors. L’estudi de les alteracions moleculars, amb el suport de la tecnologia més avançada, permet una teràpia personalitzada dels pacients oncogics.

Llegeix més...

El Servei de COT del Parc Taulí ja ha planificat prop de 20 intervencions quirúrgiques amb el suport de models impresos en 3D

Roda de premsa de presentació de la impressió 3D personalitzada

Es tracta del primer hospital català que s’imprimeix les seves pròpies imatges de TAC en 3D per millorar la planificació quirúrgica. Els especialistes del Parc Taulí preveuen començar aviat a aplicar la tecnologia de la impressió en 3D personalitzada a qualsevol tipus de pròtesi. La implantació d’aquesta tecnologia, que encara no es porta a terme a cap hospital de l’Estat, suposarà una veritable revolució en la medicina traumatològica i la medicina personalitzada.

Llegeix més...


El Parc Taulí desplega el Programa de detecció precoç del càncer de còlon a Cerdanyola del Vallès

A l'acte de presentació del desplegament del Programa, celebrat a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, han assistit la regidora de Salut Pública, Elvi Vila; el director dels sectors sanitaris del Baix Llobregat Nord i Vallès Occidental, Joan Parellada; la coordinadora de l’Oficina Tècnica de Cribratge, Marisa Baré, la directora executiva de l’Hospital de Sabadell, Cristina Carod i la tècnica de Salut Pública de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Eva Ozcoz.

Llegeix més...