Notícies

Un estudi liderat per infermeres del Parc Taulí demostra l’alt grau de satisfacció dels pacients atesos a hospitalització a domicili

El treball es basa en una enquesta de qualitat realitzada a 346 usuaris de les unitats d’hospitalització a domicili (HaD) del Parc Tauli i de l’Hospital Dos de Maig de Barcelona. Entre les dades més significatives destaquen l’elevada puntuació atorgada a la assistència rebuda per les infermeres d’HaD.

Llegeix més...


El Parc Taulí renova dues habitacions per a pacients oncològics de la planta de Pediatria gràcies a les aportacions solidàries de diverses empreses i entitats

Imatge d'una habitació de pediatria

El Parc Taulí agraeix les aportacions de La Fundació “la Caixa”, la Unió Esportiva Sabadellenca, Báilale a la Vida, Baricentro i el Club de Pàdel Santa Eugènia de Berga. A la planta de Pediatria també s’estan substituint les finestres de totes les habitacions per millorar les condicions d’aïllament tèrmic i acústic.

Llegeix més...

El Parc Taulí realitza obres de renovació del paviment de la plaça del recinte sanitari

Imatge de la zona d'obres

Un equip de professionals del Servei de Manteniment estan realitzant els treballs que està previst que finalitzin a finals del proper mes de maig. Les obres de reforma consisteixen en l’eliminació de la zona de grades, molt malmeses, que es substituiran per escales i baranes.

Llegeix més...