Interaccions farmacològiques d’alt impacte derivades de la prescripció de medicaments contra el coronavirus

Interaccions farmacològiques d’alt impacte derivades de la prescripció de medicaments contra el coronavirus 150 150 Roger Sales

El Servei  de Farmàcia posa a disposició dels professionals informació de gran interès en relació a les interaccions farmacològiques d’alt impacte derivades de la prescripció de medicaments contra el coronavirus: Tocilizumab, interferon beta-1b, cloroquina, hidroxicloroquina, lopinavir+ritonavir, interferon alfa-2b, amb altres fàrmacs.

Una de les fonts d’informació més consultades per l’equip de farmàcia prové de la Universitat de Liverpool en col·laboració amb altres universitats del nord d’Europa. En la situació actual de pandèmia, ha incorporat un apartat en la seva pàgina web amb informació sobre interaccions COVID-19 d’alta qualitat.

Per facilitar l’accés a la informació, publiquem els PDF descarregats:

El companys de l’Hospital Clínic de Barcelona, juntament amb la Universitat de Barcelona, tenen un web d’interaccions farmacològiques amb fàrmacs pel VIH. En la mateixa línia que els anteriors, també han publicat una taula amb les principals interaccions de lopinavir/rotinavir i hidroxicloroquina.

Recordar de nou que tot l’equip de farmàcia està treballant activament amb el personal assistencial per garantir la millor terapèutica en els pacients afectats, i que estem en disposició de tot els professionals per resoldre qualsevol dubte farmacològic.