Resolució del Comitè Executiu de Crisi sobre les visites de familiars a pacients

Resolució del Comitè Executiu de Crisi sobre les visites de familiars a pacients 150 150 Roger Sales

Atenent a la situació de pandèmia comunitària i amb l’objectiu de garantir la seguretat de familiars i treballadors, a partir del 26 de març s’aplicarà la següent normativa de visites, podent ser modificada en funció de les circumstàncies. El dimecres 25 de març s’informarà a les famílies tant en les unitats com a través de xarxes socials, pàgina web i mitjans de comunicació.

Visites a Urgències

Els pacients a Urgències tindran totalment restringides les visites, excepte pels acompanyants de menors i pacients en situació de final de vida.

Aquesta normativa aplica a tots els dispositius d’Urgències, que inclou els Nivells 1, 2 i 3, així com les unitats de primera hospitalització situades a la 2a planta (Unitats 2B, 2C, 2D, 2E, 2F), antigues consultes externes.

Visites a hospitalització convencional

Els pacients ingressats en unitats d’hospitalització convencional tindran autoritzada la visita d’un únic familiar (no intercanviable) entre les 13.00 h i les 16.00 h. En el cas d’hospitalització d’infants i parts, es permetrà l’accés d’un únic familiar fora d’aquest horari. En situacions de final de vida, es facilitarà l’accés a familiars fora de l’horari establert. Si es produeixen situacions excepcionals, es consultarà la gestora de planta per a la seva valoració.

Durant aquest horari de 13.00 h a 16.00 h, els facultatius informaran els familiars. Per a aquells familiars que no puguin desplaçar-se a l’hospital, la treballadora social facilitarà el contacte telefònic amb el pacient i vetllarà perquè els facultatius informin telefònicament el familiar designat.

Visites a UCI

Els pacients ingressats en Unitats de Crítics i Semicrítics tindran autoritzada la visita d’un únic familiar (no intercanviable) entre les 16.00 h i les 17.00 h. Durant aquest horari, els facultatius informaran els familiars i, en cas que els familiars no puguin desplaçar-se, els facultatius es posaran en contacte amb la família.

En situacions de final de vida, es facilitarà l’accés a familiars fora de l’horari establert.