Pla de Contingència de l’Hospital Temporal Vallès Salut

Pla de Contingència de l’Hospital Temporal Vallès Salut 150 150 Roger Sales

L’Hospital Temporal Vallès Salut és un encàrrec del Servei Català de la Salut, liderat per la Corporació Sanitària Parc Taulí i que neix gràcies de la col·laboració de molts actors (Institut Català de la Salut, Servei Català de la Salut, Ajuntament de Sabadell, Bombers, Exèrcit, Metges Sense Fronteres i SEM) amb l’objectiu de dotar el territori del Vallès Occidental d’una infraestructura hospitalària de suport que permeti fer front a les necessitats derivades de la pandèmia de la COVID-19 amb totes les garanties sanitàries.

L’Hospital Temporal Vallès Salut funcionarà com a un centre de la Corporació Sanitària Parc Taulí en tant en quan la seva direcció assistencial, els seus serveis de suport (farmàcia, laboratori, diagnòstic imatge), els sistemes d’informació i els serveis de manteniment i logística seran del Parc Taulí. Els professionals sanitaris que atendran els seus pacients provindran fonamentalment de l’atenció primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

Podeu accedir al Pla de Contingència de l’Hospital Temporal Vallès Salut entrant als protocols de l’espai per a professionals.