Facilitats per a l’accés als nivells de Desenvolupament Professional

Facilitats per a l’accés als nivells de Desenvolupament Professional 150 150 Montserrat Armenteros Luque

Hem estat immersos en una crisi que, malgrat encara perdura, ja permet visualitzar petits espais per a l’anomenada nova normalitat. És per això, i perquè molts de vosaltres us heu dedicat a cuidar de les persones sense temps per ocupar-vos dels vostres drets individuals, que des de Recursos Humans volem aportar el nostre petit granet de sorra, en allò que està en la nostra mà, en relació a les acreditacions de Desenvolupament Professional.

Com?

Les persones que haguéssiu pogut accedir al sistema de desenvolupament durant aquestes setmanes i que no ho heu fet, rebreu els propers dies un e-mail d’avís al correu electrònic corporatiu amb el model de sol·licitud que haureu d’omplir, si voleu fer-ho.

Totes les sol·licituds que ens retorneu signades abans del dia 1 de juny, i que acomplissin requisits entre els dies 15 de febrer i fins avui dia 4 de maig inclosos, tindran com a data d’apta el dia que efectivament hagués correspost, i es meritaran els endarreriments que s’escaiguin.

Addicionalment, les sol·licituds d’accés a altres nivells que ens feu arribar durant el mes de maig, i que acomplissin requisits entre les dates esmentades, també tindran com a data d’apta (en cas que així fos resolta la sol·licitud) la data que hagués correspost, i no la data d’arribada de la sol·licitud. Cal tenir en compte que, en aquests casos, també es queda subjecte a l’acompliment dels criteris curriculars.

Donat que la mesura es pren en el marc de la COVID-19, per poder gaudir de la data d’acreditació retroactiva caldrà que s’hagi estat en actiu o, en cas d’haver estat d’IT, que el motiu fos Covid+.

Fora del període esmentat, l’accés al sistema continuarà funcionant com fins ara, seguint el model del conveni.

Podeu trobar els criteris i requisits a la pàgina següent: http://www.cspt.es/intracspt/DORH/desprof/Desprof.htm