L’equip de recerca de l’estudi “Construint resiliència entre dones” demana la col·laboració de 20 dones més voluntàries per finalitzar el projecte

L’estudi, liderat per un equip de la Fundació Parc Taulí en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, es va iniciar l’octubre de 2018. Actualment ja han participat un total de 102 dones voluntàries per aconseguir l’objectiu final de l’estudi: ajudar a la recuperació i apoderament de les dones que han patit violència de gènere.

Tot i aquesta elevada participació, encara es necessiten 20 dones més que vulguin col·laborar per tal d’assolir els objectius de la recerca. Concretament, es busquen 10 dones per formar part del grup amb antecedents de violència, i 10 per formar part del grup sense antecedents. Les participants han de tenir entre 22 i 45 anys.

Perfil de les dones participants en el grup amb antecedents de violència:

- Haver patit maltractament (tant psicològic, físic o sexual) per part de la parella i
- Que faci 1 any mínim de la separació amb aquesta parella.

Perfil de les dones participants en el grup sense antecedents de violència:

- No tenir historial de violència per part de la parella i
- No tenir problemes de salut crònics.

En què consisteix la col·laboració?

Les dones participants en l’estudi seran citades dos dies al Parc Taulí. El primer dia faran una entrevista general sobre la seva salut i se’ls recollirà una mostra de sang. En la cita del segon realitzaran una entrevista sobre una situació simulada i unes proves de saliva.

La durada de cada cita és de dues hores. En tots els casos es garanteix l’anonimat de les participants i dels resultats obtinguts. La data i horari es concertaran de manera individual.

El cost del transport públic de les participants anirà a càrrec del projecte.

Es faran, també, justificants d’assistència a les participants que ho desitgin.

Com participar-hi?

Les dones interessades en col·laborar poden contactar per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant la referència ‘Projecte dones’.

La data límit per inscriure’s és el 21 de febrer de 2020.