Publicació de la licitació del projecte NYMPHA

La Corporació Sanitària Parc Taulí (CSPT) participa en el projecte NYMPHA (Next Generation Mobile Platform for Health in Mental Disorder) juntament amb altres socis d’arreu d’Europa.

La data límit per presentar les sol·licituds és el 30 d'octubre de 2015

El projecte NYMPHA pretén trobar solucions tecnològiques a través de dispositius mòbils per analitzar determinats aspectes del comportament dels pacients amb trastorn bipolar, seguint els protocols mèdics estàndards. El disseny i desenvolupament de les aplicacions per als dispositius mòbils del projecte seran realitzats per diferents empreses tecnològiques de l’àmbit europeu, mitjançant un procés de compra pública innovadora en la modalitat de compra pública precomercial (PCP), seguint les indicacions dels investigadors metges i experts del projecte.

En aquests moments ja s’ha publicat la licitació i les empreses ja poden presentar les seves propostes fins el 30 d’octubre de 2015 a les 12h. Trobareu tota la informació referent al procés de licitació a: http://www.appalti.provincia.tn.it/bandiappalti/pagina11571.html.

Per a més informació, podeu contactar amb Anna Aguilar. Gestió de projectes. Fundació Parc Taulí. Tel 93 723 10 10 ext 22249. A/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Pàgina web del projecte NYMPHA