El Parc Taulí adequa un nou dispositiu d’atenció de les urgències oftalmològiques

Amb la finalitat de millorar l’atenció de les urgències oftalmològiques d’adults (majors de 18 anys) s’ha posat en marxa la darrera setmana un nou dispositiu ubicat a Consultes Externes d’Oftalmologia. Aquests espais estan situats a la planta baixa de l’edifici Taulí (Sala OD Oftalmologia)

L’horari d’atenció als pacients és de 8 h a 14 h, de dilluns a divendres, els dies laborables. Fora d’aquest horari, els pacients s’han d’adreçar al Consorci Sanitari de Terrassa que atén tota la urgència oftalmològica del Vallès Occidental.

Els usuaris han de fer l’entrada per Admissions d’Urgències on, després del triatge d’Infermeria, són derivats al nou dispositiu d’urgències oftalmològiques ubicat a Consultes Externes d’Oftalmologia. A la sala d’espera s’avisa els pacients per megafonia. Per donar la resposta adequada, s’ha habilitat un nou espai de visita amb equipament d’exploracions i s’ha reforçat l’equip humà.

Cal destacar que, en el decurs d’aquesta setmana, s’han atès una mitjana de 15 urgències diàries. Entre les patologies més comunes que s’atenen destaquen les conjuntivitis, traumatismes, cremades, pèrdues brusques de visió, entre d’altres.