Els infants del Parc Taulí gaudeixen d’una tauleta digital per reduir l’estrès al quiròfan

Els infants del Centre Quirúrgic Ambulatori (CQA), a més a més d’entrar al quiròfan en cotxe teledirigit, gaudeixen des d’aquesta setmana, gràcies a la iniciativa de les seves infermeres, d’una tauleta digital per veure els seus dibuixos i vídeos musicals favorits, mentre els preparen per a la intervenció.

Veure un vídeo del seus personatges preferits, dibuixos animats o vídeos musicals just abans de la intervenció quirúrgica d’un infant és la nova acció innovadora que les professionals d’Infermeria del CQA han incorporat al procés de preparació quirúrgica dels nostres usuaris més petits.

Es tracta de la segona acció del CQA per humanitzar el procés quirúrgic dels infants. A l’exitosa iniciativa del passat mes de desembre d’entrar en cotxe al quiròfan s’afegeix ara la de poder gaudir dels seus vídeos favorits dins del quiròfan durant el procés de preparació de la via intravenosa per a la intervenció. Els nens es diverteixen i s’entretenen amb les seves cançons i dibuixos favorits!

Tal com manifesta la gestora assistencial de CQA, Laura Porcar “la finalitat d’aquesta acció és reduir l’estrès dels infants en el moment d’entrar a quiròfan i la seva por a les agulles”. I l’acceptació d’aquesta iniciativa és ben evident en les reaccions dels infants!

L’adquisició de la tauleta digital ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa MedicalMix, mitjançant el Servei d’Oftalmologia del Parc Taulí.