El Dr. Joan Martí serà el nou director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí

Fotografia del nou director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el doctor Joan Martí

El president de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, portarà a la propera sessió de Consell de Govern, prevista per al dimecres 15 d’octubre, la proposta de nomenament de Joan Martí López com a nou director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, en substitució de Joan Antoni Gallego, que deixa el càrrec a petició pròpia.

La proposta ha estat prèviament consensuada amb tots els membres del Consell de Govern i amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el CatSalut.

El Dr. Joan Martí és, des de fa prop de 10 anys, el director executiu de l’Hospital de Sabadell, el centre que concentra la major activitat del Parc Taulí. Anteriorment va ocupar altres càrrecs directius al CatSalut i a l’Institut Català de la Salut (ICS). De la seva trajectòria professional més lligada a Sabadell destaca el període 1988-1998, en què va exercir la direcció de la DAP de Sabadell (1988-1993) i, posteriorment, la direcció del Sector Sanitari del Vallès Occidental del CatSalut.

Joan Antoni Gallego ha estat director general del Parc Taulí al llarg de prop de quatre anys, tot i que ha estat lligat a la nostra institució des de l’any 2003, quan es va incorporar a la Corporació com a director d’Economia, Finances i Patrimoni.