La Nit de la Ciència

La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT) i l’Escola Superior de Disseny ESDI, per presentar una visió més propera de la recerca i el coneixement que es genera a Sabadell. La principal finalitat és posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica.

Aquesta iniciativa compta, també, amb el suport d’entitats, empreses i institucions ciutadanes que hi col·laboren, ja sigui organitzant activitats complementàries o donant-hi suport econòmic.

De totes les iniciatives que es porten a terme, l’activitat principal és, pròpiament, La Nit de la Ciència, que aquest any tindrà lloc el proper 18 de maig a l’Auditori Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell.

En el decurs de l’acte de La Nit de la Ciència es concediran diferents premis, beques i reconeixements a l’activitat científica, per part de les diferents entitats organitzadores i d’altres estretament vinculades.

De manera paral·lela, durant tot el mes de maig podreu gaudir de les diferents activitats obertes a la ciutadania organitzades per diferents entitats i institucions de la ciutat.

Un dels objectius que es persegueix La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és recollir fons per ser destinats a projectes de recerca concrets que s’estan portant a terme al nostre entorn més proper. El projecte al qual es destinen els beneficis obtinguts per totes les activitats organitzades és elegit per la comissió organitzadora, formada per representants de cadascuna de les sis entitats promotores.

Els beneficis d’aquesta edició es destinaran a un projecte d’investigació de noves eines per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, liderat des del Parc Taulí.

Us animem a implicar-vos-hi!!

Cartell de La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell 2017

Edicions anteriors