El Parc Taulí redueix un 40% la llista d’espera quirúrgica de les intervencions en garantia 150 150 Actualitat Parc Taulí

Al llarg de 2014 l’Hospital de Sabadell ha mantingut la tendència de reducció de les llistes d’espera quirúrgiques, iniciada el 2011, amb els següents resultats:

 • S’ha reduït, en un 40%, el nombre de pacients en espera de les 14 intervencions quirúrgiques incloses en el grup de procediments en garantia. Concretament, dels 3.479 pacients que s’esperaven per ser intervinguts a desembre de 2013, s’ha passat a 2.102 pacients a finals de 2014.
   
 • En compliment dels criteris del Departament de Salut, els pacients pendents de les intervencions en garantia tenen una espera inferior als 6 mesos, a excepció de les pròtesis de genoll, que malgrat la millora en els darrers anys encara està per sobre d’aquest temps, que s’espera reduir al llarg de 2015.
   
 • De la llista d’espera del conjunt global d’intervencions, la reducció mitjana de pacients ha estat del 12,8%. Dels 7.402 pacients en espera que hi havia a finals de 2013, s’ha passat a 6.448 pacients a finals de 2.014.
   
 • Aquesta reducció ha estat possible gràcies a l’esforç de l’hospital d’ajustar l’activitat a les necessitats i, també, a la derivació de pacients a la Clínica del Vallès, a on en la majoria dels casos els pacients han estat intervinguts per professionals del propi Hospital de Sabadell. Aquestes derivacions s’han fet d’acord a les indicacions del Servei Català de la Salut (CatSalut) i amb el consentiment dels propis pacients.
   

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.