Nou fòrum de col·laboració per a professionals

Nou fòrum de col·laboració per a professionals 150 150 Roger Sales

La mesura presa pel Govern de la Generalitat de tancar tots els centres educatius de Catalunya ha generat una necessitat de conciliació amb especial incidència en els professionals del sector sanitari, que manteniu ferma la responsabilitat en l’exercici de les vostres funcions. Aquesta necessitat es dóna sobretot en determinades famílies amb fills petits a càrrec i sense suport familiar disponible més enllà dels avis i les àvies (que com sabem són un dels col·lectius de risc).

Per intentar donar resposta a aquesta situació, i aprofitant també la voluntat de col·laboració que alguns de vosaltres heu manifestat per diferents vies, s’ha creat un fòrum intern de col·laboració on s’espera que la solidaritat ajudi a pal·liar les dificultats de gestió familiar.

Si tens la necessitat d’una ajuda puntual, com el transport de casa a l’hospital, o a casa perquè els teus fills no poden quedar-se sols i no hi ha ningú que pugui fer-se càrrec quan has de marxar a treballar, comenta-ho al fòrum! Potser algun altre company o companya pot ajudar-te amb el transport, o té un fill o filla estudiant que, amb la suspensió de classes, té temps disponible per oferir-se per fer de voluntari com a cangur.

Així doncs, mentre les escoles romanen tancades… Necessites ajuda, o pots oferir-la?

Si esteu interessats podeu accedir al fòrum clicant aquí però, abans, en la plena convicció de que continuareu exercint la responsabilitat que us caracteritza, no volem deixar passar l’oportunitat d’agrair l’esforç de cadascú de vosaltres, i fer-vos saber que l’orgull que sempre hem tingut per l’equip de professionals que conforma el Parc Taulí és avui molt més intens.