Avís legal

Informació general

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, els comuniquem que el present lloc web és propietat del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, format per:

 • Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Amb CIF Q5850005I. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
 • Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Amb CIF A61838744. Ubicat a: Ronda Collsalarca 217-219, 08207 Sabadell (Barcelona).
 • Fundació Parc Taulí. Amb CIF G60331238. Ubicada a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).


Poden contactar amb nosaltres en persona o bé pels canals que disposem en el següent enllaç:

Protecció de dades

Les dades personals objecte de tractament per part de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis s'obtenen i es tracten segons la seva finalitat de tractament:

 • Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals y garantia dels drets digitals.
 • Reglament 2016/679 del Parlament Europeu relatiu a la protecció de las persones físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

Continguts

Els continguts del web de Sabadell Gent Gran Centre de Serveis constitueixen una informació en línia i un servei de comunicació amb altres professionals i ciutadans, amb finalitats informatives i educatives i, en cap cas, pretenen ser un substitutiu del consell mèdic professional. Res del que hi ha publicat en aquest web té, doncs, per finalitat, ser emprat per al diagnòstic ni per al tractament mèdic. Tot i que repassem amb cura els nostres continguts, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell no pot garantir ni responsabilitzar-se de l'exactitud mèdica de tots els documents publicats, ni tampoc pot assumir cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats des del nostre.

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell certifica que compleix els principis de HONCode, amb número d'identificació personalitzada HONConduct989116.

Autoria

El departament de Comunicació i Multimèdia del Parc Taulí duu a terme la coordinació i gestió de les plataformes intranet i web corporatius, comptant amb el suport i assessorament tècnic de l’àmbit de Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació. 

En el cas concret del web:

 • Defineix i elabora el seu disseny, tant en l'àmbit estètic com l'estructural.
 • Pel que fa als continguts, actua com a pont de connexió amb els professionals de la institució, atenent les seves demandes de creació de nous espais: recull els continguts proposats i els implementa segons el disseny previst.

També s'encarrega de l'actualització de diversos espais i actua com a consell assessor en l’elaboració de continguts, apuntant-hi possibles millores i donant-hi indicacions que facilitin la bona comprensió dels textos.

Altres autors

Tots els consells mèdics o de salut suggerits en aquest web són proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats.

En totes les pàgines que inclouen aquest tipus de consells, s’especifica qui és el responsable de la informació que hi apareix, així com la data de la darrera actualització.

D'altra banda, el web compta amb un apartat anomenat 'Directori de professionals' on es pot cercar informació sobre els professionals sanitaris i/o directius que treballen a la institució, fent-hi una cerca tant pel nom com pel cognom.

Finançament i publicitat

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, entitat pública depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut), elabora i gestiona el seu web institucional únicament amb els seus recursos humans propis.
Aquest web no disposa ni rep finançament extern de cap tipus. Aquest web no conté publicitat.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web formen part del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús, i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.
Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web, sempre que s'esmenti expressament el seu origen.

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.

Enllaços a altres pàgines web

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Adreces electròniques

Les adreces electròniques dels professionals del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell que apareixen en aquest web es difonen per facilitar la comunicació entre professionals i amb els ciutadans. En cap cas per ser emprades per a la difusió de publicitat en qualsevol dels seus formats.

Política de galetes (cookies)

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que algunes plataformes, com els webs, poden instal·lar al vostre ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada. Les seves funcions poden ser diverses: emmagatzemar les vostres preferències de navegació i recollir informació estadística, entre d'altres A vegades, les galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari, o del seu equip, fins a arribar al punt de poder reconèixer-lo.

Quin ús fem de les galetes?

Navegar per aquest portal suposa que es poden instal·lar els següents tipus de galetes:

 • Galetes de millora del rendiment
  Aquest tipus de galetes conserva les vostres preferències per certes eines, o serveis, estalviant-vos haver de configurar-les de nou cada vegada que torneu a visitar el nostre portal i, en determinats casos, poder ser aportades per tercers. Alguns exemples són: nom d'usuari, idioma del lloc web, preferències d’ordenació d’articles.
 • Galetes d’anàlisi estadístic
  Són les que permeten quantificar el nombre de visitants i analitzar estadísticament l’ús que fan dels nostres serveis. Gracies a elles podem estudiar la navegació pel nostre web i millorar l’oferta de serveis que oferim.
 • Galetes de geolocalització
  Aquestes, són utilitzades per programes que intenten localitzar geogràficament la situació de l’ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta tàctic o televisió connectada, de forma que, amb el més absolut anonimat, es puguin oferir continguts i serveis més adequats, i també proporcionar-vos dades exactes sobre la localització dels nostres serveis, com pot ser, la forma més ràpida i exacta d’arribar al nostre despatx, així com d’altres d’interès per poder interactuar amb nosaltres.
 • Altres galetes de tercers
  Algunes de les nostres pàgines poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar el servei que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús podria ser els enllaços a xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Modificació de preferències de les galetes

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’Internet. En cas que les bloquegi, és possible que alguns serveis que requereixen el seu ús no estiguin disponibles per a vosaltres.

A continuació us oferim enllaços en els quals trobareu informació sobre com podeu activar les vostres preferències en els principals navegadors i el programari Flash Player: