El web del Parc Taulí ofereix una guia de consulta adreçada al pacient amb insuficiència renal 150 150 Actualitat Parc Taulí

L’objectiu de la guia és facilitar al pacient la informació i les eines de consulta necessàries per conèixer millor la seva malaltia. La guia ha estat elaborada per professionals del Servei de Nefrologia de l’Hospital de Sabadell.

El web del Parc Taulí té publicat a l’espai del Servei de Nefrologia una ‘Guia per al pacient amb insuficiència renal’ amb la finalitat de facilitar al pacient i els seus cuidadors o familiars la informació i les eines de consulta necessàries per conèixer millor la malaltia renal. La guia ha estat elaborada per professionals del Servei de Nefrologia de l’Hospital de Sabadell.

El Servei de Nefrologia de l’Hospital de Sabadell atén a l'any uns 2.000 pacients amb malalties renals

La malaltia renal crònica representa tant per al malalt com per a la família i cuidadors principals, un canvi important a les seves vides. Sovint apareixen dubtes en relació a les cures necessàries per poder afrontar la malaltia de la millor manera possible, i arribar a una acceptable qualitat de vida, intentant que puguin aprendre a viure amb ella. El Servei de Nefrologia de l’Hospital de Sabadell atén a l'any uns 2.000 pacients amb malalties renals, dels quals hi ha en tractament substitutiu renal uns 196 pacients en hemodiàlisi, i 33 pacients en diàlisi peritoneal en domicili.

Amb aquest guia els professionals de nefrologia aborden de manera fàcil i comprensible els aspectes més destacats de les patologies renals. Es tracta d’una guia il·lustrativa i accessible, de manera que qualsevol persona, independentment de les seves capacitats (persones cegues o amb deficiències visuals greus, miops, amb discapacitats motrius, entre d’altres) pugui accedir al seu contingut.

Els apartats de la guia desenvolupen els continguts relacionats amb hemodiàlisi, trasplantament renal i diàlisi peritoneal, aconsellant al pacient sobre els aspectes d’alimentació, medicació i estil de vida. L’espai web també té integrada una bústia de consulta, mitjançant un adreça de correu electrònic, per resoldre els possibles dubtes que puguin tenir els pacients, cuidadors o familiars.

Accés a la guía: www.tauli.cat/hospital/pacient-renal
Enllaç a la nota de premsa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.