II Jornada de Neonatologia del Parc Tauli

1024 851 Lorena Fernández

S’apropa el dia del prematur, i com cada any, al Parc Taulí ens unim a les celebracions amb una Jornada oberta a tothom.

En aquesta ocasió, el comité organitzador ha volgut incidir en què passa desprès de l’alta hospitalaria dels nadons prematurs i com es teixeix la xarxa de suport que els acollirà i els conduirà en el seu nou camí.

“El prematur a casa: primeres passes, primers reptes”

 

Tal com s’explica al seu folletó el OBJECTIUS de la Jornada son:

  • Donar a conèixer les últimes recomanacions i protocols de seguiment dels nadons prematurs, elaborats des de l’Associació Espanyola de Neonatologia, SENeo, als diferents professionals implicats en la seva atenció i a les families d’aquests nadons.
  • Explicar els controls i diverses activitats de seguiment derivades, que s’efectuen als diferents àmbits assistencials i nivells d’actuació: hospitalária, ambulatòria, d’atenció primària i CDIAP del nostre centre.
  • Oferir eines i recursos a les families per afrontar amb seguretat i confiança la cura d’aquests nadons durant els primers anys de vida.
  • Facilitar l’intercanvi d’informació i el disseny d’estratègies de col.laboració entre els diversos agents implicats als diferents nivells de l’assistència sanitària.
  • Afavorir l’intercanvi d’opinions, d’experiències i promoure la reflexió conjunta sobre els possibles punts de millora.

Per nosaltres serà un plaer que ens acompanyeu

15 de Novembre 2019

15h a 20h

Auditori Taulí

 

US ESPEREM AMB ELS BRAÇOS OBERTS!!!! Accés lliure per tothom!!

Podeu consultar el programa al següent enllaç

https://www.tauli.cat/tauli/images/Agenda/jornades/2019_11_15_Jornada_Neonatologia.pdf

Lorena Fernández

Soy Diplomada Universitaria de Enfermería por la UB y Especialista Pediátrica. Postgrado Teorico-práctico para Enfermeras: Actualitzación en curas intensivas a infantes y adolescentes por la UAB y Postgrado de Emergencias y catástrofes por la UAB. Trabajo neonatos desde hace 14 años. En constante formación y actitud de aprendizaje. Adoro mi trabajo y a mis bebes. Cada uno es único y especial y me enseña algo nuevo. Orgullosa condecorada por las familias, al igual que mis compañeras, como UNA MAMÁ DE BLANCO.

Totes les entrades de: Lorena Fernández
1 comentari

Deixar una resposta

El teu compte de correu no es publicarà.