FAQS i telèfon d’atenció al professional

FAQS i telèfon d’atenció al professional 150 150 Roger Sales

En les últimes hores, tant el Servei de Prevenció com la unitat de Control d’Infeccions han identificat un creixent nombre de dubtes relacionats amb la situació d’extrema excepcionalitat que estem vivint per la pandèmia del Coronavirus SARS-CoV-2. Amb l’objectiu de donar resposta a aquests dubtes, us aportem aquests dos documents:

Si aquesta informació no dóna resposta als teus dubtes, i tampoc ho fa la resta de documentació que hi ha a l’apartat per a professionals, pots posar-te en contacte amb el Servei de Prevenció (extensió 22050) en horari de 8 h a 17 h, de dilluns a divendres.

A més, amb la finalitat de descongestionar el canal habitual de comunicació, s’ha habilitat una línia telefònica addicional (610 550 182 / 727007) disponible en horari de 10 h a 22 h de dilluns a diumenge, que estarà atesa per professionals tant del Servei de Prevenció (Salut Laboral) com de la unitat de Control d’Infeccions.

Apel·lant al compromís professional, us demanem un ús responsable d’aquesta mesura per tal de poder garantir l’atenció quan esdevé necessària.