El director del Servei d’Oncologia, Eugeni Saigí, rep el Premi a l’Excel·lència Professional atorgat pel COMB

L’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional 2017 es va celebrar ahir al vespre a l’Auditori Axa de Barcelona. El Dr. Saigí va rebre el premi en la categoria d’Atenció Hospitalària.

Els Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.

El Dr. Eugeni Saigí és llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i va fer l’especialitat d’Oncologia Mèdica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron l’any 1984. Posteriorment va treballar a l’Hospital General de Granollers fins l’any 1989 que es va incorporar al Parc Taulí. Actualment és director del Servei d’Oncologia de l’Hospital de Sabadell. El Dr. Saigí és president de la Societat Catalano-Balear d’Oncologia.

A l’acte de lliurament del premi van assistir-hi el president del Parc Tauli, Modesto Custodio, el director general, Joan Martí, la directora executiva de l’Hospital de Sabadell i Albada, Cristina Carod i el director executiu de Salut Mental, Diego J. Palao.


Lliurament del guardó