La Fundació Olga Torres destina 120.000 euros anuals a finançar projectes de recerca sobre càncer de còlon

L’Auditori Taulí acollirà el dilluns, 20 de maig, l’acte de lliurament de les beques FOT de la convocatòria 2018/2019.

El proper dilluns 20 de maig, a les 13 h, l’Auditori Taulí acollirà l’acte de lliurament de les beques postdoctorals d’investigació sobre càncer de còlon de la Fundació Olga Torres (FOT) en la seva catorzena edició. L’esdeveniment és de caràcter públic i està organitzat conjuntament amb la Fundació Parc Taulí i l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), amb el suport de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i de la Societat Catalana de Cirurgia.

La part central de l’acte consistirà en la celebració d’una taula rodona de reflexió i diàleg entorn del tema “El futur de la Investigació Biomèdica a partir de la col·laboració públic-privada” en la qual intervindran com a ponents el director de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), Jordi Barretina, l’oncòloga i investigadora de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, Enriqueta Felip, el doctor en Administració i Direcció d’empreses i professor a ESADE, Manel Peiró, i el director de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí I3PT, Lluís Blanch, que moderarà el debat.

La Fundació Olga Torres (FOT) és una fundació privada sabadellenca sense ànim de lucre que ha centrat el seu camp d’actuació en la recerca sobre el càncer de còlon a través de la concessió de beques per a finançar els projectes que selecciona en la seva convocatòria anual, els qual es desenvolupen en centres d’investigació o instituts especialitzats. Els recursos de la fundació provenen de la gestió del seu patrimoni i les donacions dels ciutadans. Des de 2005, quan es va iniciar la convocatòria de beques, el volum d’ajuts concedits és de 1,5 milions d’euros. L’any 2017, la FOT va ser guardonada pel Govern de la Generalitat amb la Creu de Sant Jordi 2017.
 

Acte de lliurament Beques Fundació Olga Torres 2018/2019

- Dia: Dilluns, 20 de maig
- Hora: 13 h
- Lloc: Auditori Taulí

 

Deixa els teus comentaris

Publicar comentari com convidat

0 / 500 Restricció de caracters
El teu text ha de tenir entre 1-500 caracters
Els teus comentaris han de ser moderats per l'administració