Sabadell Comerç Centre i el Parc Taulí arriben a un acord en benefici dels professionals sanitaris i per ajudar a promocionar el comerç de proximitat

Sabadell Comerç Centre i el Parc Taulí arriben a un acord en benefici dels professionals sanitaris i per ajudar a promocionar el comerç de proximitat 1080 698 Actualitat Parc Taulí

Els comerciants agrupats per Sabadell Comerç Centre i els professionals de la Corporació Sanitària Parc Taulí inicien una nova etapa de col·laboració mútua que ha de beneficiar i enfortir dos dels col·lectius més afectats per la pandèmia.

La presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus, i el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, estan convençuts que aquesta iniciativa d’estímuls compartits ha de ser l’inici d’una estratègia per tornar a revitalitzar Sabadell i per donar visibilitat als recursos propis de què disposem a la ciutat.

En el marc d’aquesta estratègia, un total de 35 establiments i negocis de Sabadell Comerç Centre, de diferents sectors, ja s’han compromès a oferir unes condicions de compra especials per als més de 4.000 professionals que formen part del col·lectiu del Parc Taulí, en un gest que també vol ser un reconeixement i agraïment a la seva tasca. De retruc, tenint en compte que el 50% de la plantilla del Parc Taulí són residents a la pròpia ciutat, també hi ha l’objectiu de facilitar i promoure el compromís de tots els professionals que ho desitgin amb el comerç de proximitat.

Acords que beneficien professionals i comerciants per mirar endavant!

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.