Olga Serrano, a l'esquerra, i Gemma Cazorla, a la dreta

Les llevadores del Parc Taulí, Gemma Cazorla i Olga Segarra, protagonistes de l’obra teatral ‘Matrona’

Les llevadores del Parc Taulí, Gemma Cazorla i Olga Segarra, protagonistes de l’obra teatral ‘Matrona’ 939 529 Actualitat Parc Taulí

L’espectacle Matrona és un muntatge que combina el format de documental audiovisual amb la dansa i la música en directe, que es pot veure del 2 al 12 de setembre al Teatre Gaudí, de Barcelona. Les protagonistes de l’obra són les llevadores de Parc Taulí de Sabadell, Gemma Cazorla i Olga Segarra.

L’espectacle reflecteix la manera com treballen les llevadores i el seu paper d’acompanyament durant el part. Ha estat dirigit per Manel Borràs i produït per Guineu Films.

El COIB, que ha col·laborat amb la producció de l’espectacle, ofereix a les persones col·legiades un descompte del 40% en el preu de les entrades, que queden per 12 euros (el preu real és de 20 euros). Més informació

Sinopsi

MATRONA uneix el documental amb la dansa i la música en directe, creant un moment màgic on la vida és la protagonista. Matrona parla d’acompanyar, d’unir, de la solitud i de la reflexió de la vida. Dansa contemporània, ball i cant flamenc, cant modern, música electrònica i clàssica, són alguns dels elements que donen forma a aquesta nova creació.

Tota la informació de l’obra

Enllaç a la pàgina web del Teatre Gaudí de Barcelona

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.