La directora d’Organització i Sistemes d’Informació del Parc Taulí, Anna Benavent, guardonada amb un dels Premis DonaTIC 2021

La directora d’Organització i Sistemes d’Informació del Parc Taulí, Anna Benavent, guardonada amb un dels Premis DonaTIC 2021 1080 835 Actualitat Parc Taulí

La CIO del Parc Taulí, Anna Benavent, ha rebut el premi Dona TIC en la categoria de Professional atorgat ahir dimecres al vespre pel Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró,va presidir l’acte de lliurament dels Premis celebrat ahir a Barcelona. Aquests guardons tenen el doble objectiu de reconèixer i divulgar-ne el paper i el talent de les dones i d’oferir referents a nenes i noies per animar-les a dedicar-se a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i a assumir posicions de lideratge en el sector.

Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic, una iniciativa empresarial i una iniciativa social han estat guardonades d’un total de 80 candidatures que optaven als Premis DonaTIC 2021.

Benavent ha estat premiada en la categoria Professionals per “desenvolupar un projecte per transformar i millorar el sistema de salut, especialment l’atenció que donen els hospitals de la Xarxa de Salut Pública de Catalunya, utilitzant les TIC com a palanca de canvi per fer sostenible els dispositius assistencials i alhora potenciant el canvi cultural per aconseguir hospitals digitals més eficients i amb millors resultats per als seus pacients”.

Cal destacar que aquest no és el primer reconeixement que ha rebut Anna Benavent des que es va incorporar al Parc Taulí el desembre de 2018. El febrer de l’any passat va ser distingida amb el premi Joan Clarke CIO en la 25a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Enhorabona a l’Anna per aquest merescut reconeixement!

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.