El Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí es consolida com a servei propi 

El Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí es consolida com a servei propi  1080 810 Actualitat Parc Taulí

El Servei de Neurocirurgia del Parc Taulí va començar a funcionar de manera autònoma el passat 1 de juny. Fins llavors, l’assistència neuroquirúrgica es portava a terme de manera coordinada amb Mútua Terrassa.

El  Servei ofereix procediments neuroquirúrgics complexes, que  inclouen les tècniques mes avançades, i dona cobertura als ciutadans del Vallès Occidental Est (8 municipis).

L’equip del Servei Neurocirugia, coordinat des de fa sis mesos per la doctora Eva Cardona, està integrat per un total cinc neurocirurgians a temps complert, més altres dos professionals per guàrdies. També compta amb personal especialitzat d’infermeria, un facultatiu referent en cures intensives per a pacients neurocrítics i un equip de neuroanestèsia, que inclou neuroanestesista pediàtric.

Les principals patologies que s’aborden inclouen la patologia tumoral (cranial i espinal), els casos politraumàtics, la patologia degenerativa de la columna, les hidrocefàlies,  patologia de la circulació del líquid cefalo-raquidi, la neurocirurgia pediàtrica i la neurocirurgia vascular.

Per tot això, treballen en estreta col·laboració amb altres serveis de l’hospital, com cirurgia maxil·lofacial, per als casos de malformacions craniofacials greus (craniosinostosi complexes), el servei de neuroradiologia intervencionista, per als casos de neurocirugia vascular, o la unitat de patologia de raquis, entre d’altres. És de destacar, també, la col·laboració amb el Laboratori 3D per a la planificació quirúrgica, des d’on ja han realitzat tres pròtesis cranials a mida.

El Parc Taulí ja és centre de referència de neurocirurgia vascular, neurocirurgia pediàtrica i hospital de referència per malalts politraumatitzats.

Deixa un comentari

La teva adreça electrònica no es publicarà.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.