El CDIAP del Parc Taulí estrena nou web amb nous continguts de suport per a famílies i professionals

El CDIAP del Parc Taulí estrena nou web amb nous continguts de suport per a famílies i professionals 1080 608 Actualitat Parc Taulí

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Parc Taulí ha renovat el seu web amb nous continguts de suport per a famílies amb infants de 0 a 6 anys que puguin presentar qualsevol dificultat en el seu desenvolupament, així com per als professionals i per a tots els agents implicats en la seva atenció.

EL CDIAP del Parc Taulí, que el 2021 va atendre més de 2.200 infants, és un centre expert amb un equip multidisciplinar especialitzat en el diagnòstic i tractament dels infants que presenten signes de risc o alteracions en el seu neurodesenvolupament. El seu objectiu prioritari és afavorir el desenvolupament i el benestar de l’infant i de la seva família, la seva autonomia personal i la seva integració/inclusió en el seu entorn natural.

El nou web, que es pot visitar a l’adreça www.tauli.cat/hospital/cdiap, posa a disposició de famílies i professionals molts dels recursos que es van generar durant el confinament de l’inici de la pandèmia, per tal de poder mantenir l’atenció dels infants de manera telemàtica. Tanmateix, s’han actualitzat i incorporat molts altres continguts en la línia de compartir coneixement.

La coordinadora del CDIAP del Parc Taulí, Montserrat Torras, posa de relleu que l’objectiu dels nous continguts és que siguin una eina de suport per a les famílies a l’assistència personalitzada i presencial que reben al CDIAP, així com per la resta de famílies amb infants de 0 a 6 anys. Tanmateix, la web està al servei de tots els professionals que estan en primera línia de l’atenció a la petita infància dels àmbits de pediatria, educació i serveis socials.

La logopeda del CDIAP, Noemí Llevadot, que també és la responsable de la coordinació d’aquest nou web, destaca l’espai de recursos terapèutics, on es proposen diferents activitats, materials i orientacions per ajudar als infants a avançar en aquelles àrees en què hi puguin tenir més dificultats (comunicació i llenguatge, psicomotricitat, habilitats socials…). També subratlla el nou espai que ofereix  la informació i els recursos existents un cop els infants són donats de baixa del CDIAP, ja que aquest pot ser un moment difícil per a moltes famílies.

El web compta amb un apartat de Què fem i un de Preguntes freqüents (FAQ) que pot ajudar a les famílies a conèixer i entendre la complexitat del recurs d’Atenció Precoç.  A més a més, s’ha creat un espai on les famílies en són les protagonistes i en el que hi poden compartir la seva experiència, així com recursos que els han resultat útils en el treball terapèutic amb els seus infants.

Us convidem a visitar-lo!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.