Foto dels integrants del renovat Consell Assessor Sociosanitari de Catalunya

Dues infermeres del Parc Taulí, membres del Consell Assessor del Pla director sociosanitari del Departament de Salut

Dues infermeres del Parc Taulí, membres del Consell Assessor del Pla director sociosanitari del Departament de Salut 1080 720 Actualitat Parc Taulí

La cap d’Àrea Infermera de Recerca, Innovació i Docència del Parc Taulí, Ester Risco, i la cap d’Àrea Infermera del pacient Fràgil i Dependent, Ingrid Bullich, han entrat a formar part del Consell Assessor del Pla director sociosanitari del Departament de Salut, que s’acaba de renovar i que es va presentar ahir 25 d’abril. És de destacar que un dels cinc membres del Pla director sociosanitari és la directora executiva de Sabadell Gent Gran i Atenció a la Dependència Parc Taulí, Sònia Mariscal, que compagina les dues responsabilitats des del passat mes d’octubre.

El Consell Assessor Sociosanitari està format per 20 professionals experts de diferents perfils sanitaris i àmbits assistencials de l’atenció sociosanitària, i té la funció d’assessorament en les actuacions estratègiques que es derivin del Pla director sociosanitari. Sobretot pel que fa a la revisió dels models d’atenció geriàtrica i pal·liativa; l’atenció a la cronicitat; l’elaboració de les recomanacions i guies de pràctica clínica i plans d’atenció a problemes prioritzats; el disseny d’instruments per implantar models que millorin l’eficiència, i de plans de reordenació dels serveis, entre d’altres.

En la sessió d’ahir es va exposar l’estat de les actuacions estratègiques del Pla director sociosanitari, l’encàrrec del Consell Assessor i la tasca dels grups de treball en el context actual. També es va presentar la publicació del Pla d’atenció sanitària a les persones amb deteriorament cognitiu lleu i demència de Catalunya.

En aquesta nova etapa, el Consell Assessor Sociosanitari té com a president Jordi Roca, director d’Estratègia i Innovació del Consorci Hospitalari de Vic, i compta amb Sebastià Santaeugènia, director del Pla director sociosanitari de Salut, com a coordinador.

Nota de premsa del Departament de Salut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.