El Dr. Manel Cervantes en el moment de rebre el Premi Sabadellenc de l'Any 2021. Foto: Juanma Peláez

El Dr. Manel Cervantes guanya el Premi Sabadellenc de l’Any en representació dels sanitaris

El Dr. Manel Cervantes guanya el Premi Sabadellenc de l’Any en representació dels sanitaris 1000 456 Actualitat Parc Taulí

El Premi Sabadellenc de l’Any és una iniciativa impulsada pel diari digital iSabadell que posa en valor disciplines i mèrits molt diversos, però que comparteixen dos criteris clau: la ciutat i l’excel·lència. La ciutadania, mitjançant votació popular, ha escollit qui és el mereixedor d’aquest reconeixement i en aquesta primera edició ha estat guanyador el cap de Malalties Infeccioses del Parc Taulí, Manuel Cervantes. La resta de finalistes eren el nedador paralímpic Òscar Salguero, la waterpolista Maica García, l’escriptora Montse Barderi i el cantant Sergio Dalma.

El Teatre Principal va acollir, amb un auditori ple de públic, la gala de lliurament del premi. En el discurs de recollida del guardó, el Dr. Cervantes va posar èmfasi en destacar el reconeixement a tot el col·lectiu sanitari: “Si jo estic aquí és perquè he format part d’un equip, concretament del Taulí, però que podríem ampliar a tot l’equip sanitari de la ciutat, en moments de por”. Cervantes també també va destacar els mèrits dels quatre finalistes a aquest premi i va dedicar un agraïment a la seva família pel seu suport

Moltes gràcies a tothom que heu votat el Dr. Cervantes per rebre aquest merescut reconeixement!

Vídeo del discurs del Dr. M. Cervantes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.