Nomenaments de càrrecs directius al Parc Taulí

Nomenaments de càrrecs directius al Parc Taulí 1080 576 Actualitat Parc Taulí

El Dr. Renter ha estat nomenat com a nou director del Servei de Medicina Pediàtrica del Parc Taulí, càrrec que compaginarà amb dues de les responsabilitats que ja venia exercint com a coordinador d’atenció al pacient greu pediàtric i com a coordinador de l’equip aeri pediàtric del SEM al Parc Taulí.

Luís Renter pren el relleu a la Dra. Pepi Rivera, que ha exercit aquesta responsabilitat al llarg dels darrers anys, però que ara ha estat nomenada com a nova cap d’estudis del Parc Taulí, en substitució del Dr. Eugeni Berlanga, que es jubila properament. El Dr. Berlanga ha estat professional del Laboratori des del 1989 exercint diferents responsababilitats, i des del 2020 com a cap de Laboratori.

D’altra banda, la Dra. Luz Muñoz, que ha exercit durant 20 anys la responsabilitat del Laboratori d’hematologia biològica, ha estat nomenada directora de Laboratori, rellevant al Dr. Berlanga. La Dra. Muñoz també és professora de la Unitat Docent del Parc Taulí.

Enhorabona i molta sort a tots en les noves funcions!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.