Es constitueix l’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí

Es constitueix l’Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí 1080 576 Actualitat Parc Taulí

L’Auditori Taulí va acollir el 8 de juny prop d’un centenar de professionals infermeres jubilades en l’acte de constitució de l’Associació d’infermeres Jubilades del Parc Taulí. Es tracta de la segona associació d’aquestes característiques que es crea a Catalunya. L’acte, presidit per la presidenta del Parc Taulí, Mariona Creus i Virgili, va comptar amb la presència de la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Sonia Sada, del director general del Parc Taulí, Joan Martí, i de la directora infermera, Mireia Subirana.

L’associació neix per iniciativa de professionals infermeres amb la finalitat de propiciar la continuïtat de les relacions personals i professionals entre les infermeres jubilades i el Parc Taulí, mantenir el vincle d’amistat entre elles, donar suport a infermeres jubilades en situació de vulnerabilitat i col·laborar amb el Parc Taulí, el COIB i altres organismes sanitaris.

La junta directiva està formada per Magda Daví, com a presidenta, Mercè Ruiz, vicepresidenta, Núria Mañé, tresorera, Àngels Soler, secretària, i Encarna Ramos com a vocal i responsable de comunicació.

Entre les activitats que proposen realitzar destaquen trobades per anar a caminar, sortides culturals, dinars i club de lectura, entre d’altres.

L’Associació està a disposició de qui vulgui contactar-hi mitjançant el correu electrònic: jinfjub@gmail.com 

Per a més informació, podeu consultar l’espai web Associació d’Infermeres Jubilades del Parc Taulí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.