Noves finestres a l'edifici Albada

Finalitzades les obres de renovació de finestres dels edificis Albada i VII Centenari

Finalitzades les obres de renovació de finestres dels edificis Albada i VII Centenari 1024 768 Actualitat Parc Taulí

El canvi de les 463 finestres dels edificis Albada i VII Centenari del Parc Taulí va acabar el 31 de gener i s’ha fet amb l’objectiu d’obtenir una millora tèrmica, evitant filtracions d’aire i reduint la transmissió tèrmica i acústica dels vidres. Amb aquesta actuació es garantirà un estalvi energètic de 492.308 kWh/any. La rehabilitació d’aquests elements també millorarà el confort, la funcionalitat assistencial i de serveis.

Així mateix, les noves finestres incorporen la motorització de les persianes i un nou sistema d’obertura amb tres posicions diferents: abatible; abatible/batent i bloquejades totalment que milloren la seva utilització per part de l’usuari, els professionals assistencials i personal de neteja. A més a més, el nou sistema millora el tancament de les finestres en un 75% respecte les anteriors.

Durant la realització de les obres, que es van iniciar el febrer del 2022, han treballat coordinament els operaris i tècnics amb els professionals sanitaris dels edificis Albada i VII Centenari que han garantit l’atenció assistencial en tot moment.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.