El Parc Taulí acull la jornada anual dels centres de vacunació internacional de Catalunya

El Parc Taulí acull la jornada anual dels centres de vacunació internacional de Catalunya 1080 608 Actualitat Parc Taulí

Prop de 150 professionals d’hospitals catalans participen avui en la jornada d’actualització i consens en relació amb la indicació de les vacunes del viatger, amb la finalitat de conèixer les característiques de les diferents unitats que ofereixen aquest servei i per compartir experiències entre professionals. La jornada està adreçada a facultatius i infermeres dels diferents centres catalans de vacunació internacional.

Durant la trobada s’analitzaran les indicacions de la vacuna del dengue com a nova vacuna a introduir durant aquest any. L’Agència del Medicament ha autoritzat la vacuna del dengue i els centres de vacunació internacionals estan treballant per consensuar criteris i decidir el perfil de viatgers a qui s’administrarà. A la jornada també s’abordaran les novetats en malària resistent, o les recomanacions als viatgers sobre mesures higièniques, dietètiques i de cures personals, entre altres aspectes.

La coordinadora de la Unitat de Salut Internacional i Consell al Viatger del Parc Taulí, Maria Luisa Machado, destaca que durant el 2023 s’han recuperat els viatges de llargues estades, especialment a l’Àfrica, però també es comença a incrementar als països dels sud-est asiàtic. Cada any s’atenen al Parc Taulí una mitjana de 2.000 usuaris a la consulta d’atenció al viatger.

Programa de la jornada

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.