Inmaculada Fernández, primera infermera experta del grup de treball ‘Who research agenda for hand hygiene in Health care: 2023-2030’ de l’OMS

Inmaculada Fernández, primera infermera experta del grup de treball ‘Who research agenda for hand hygiene in Health care: 2023-2030’ de l’OMS 1000 563 Actualitat Parc Taulí

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha elaborat un document per establir les bases per la correcta higiene de mans a nivell mundial per millorar la salut. En aquest document ha participat, per primera vegada, Inmaculada Fernández Moreno, infermera experta en aquesta matèria. La professional del Parc Taulí és l’única assessora tècnica de l’estat espanyol en el programa WHO research agenda for han hygiene in Health care 2023-2030.

Aquest text vol ser el document referent perquè tots els països desenvolupin l’agenda de l’OMS en la higiene de mans a nivell mundial per evitar infeccions i la resistència dels microbacteris. Així com ser la base per construir una cultura de seguretat i qualitat en la salut mundial.

Inmaculada Fernández ha destacat la importància del perfil de la infermera en aquest grup de treball: “És un reconeixement a la tasca, el lideratge i l’expertesa de les infermeres que ens dediquem a la prevenció i al control d’infeccions”.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.