Implantació PICC-PORT

El Parc Taulí ja implanta el nou reservori cutani PICC-PORT

El Parc Taulí ja implanta el nou reservori cutani PICC-PORT 900 1200 Actualitat Parc Taulí
  • S’ha celebrat una jornada de dos a l’hospital per donar a conèixer el nou reservori cutani als professionals

 

  • Un equip d’infermers de la Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista (RVI) del Parc Taulí es van formar el passat mes de juny a l’Hospital Universitario De Gran Canario Doctor Negrín

 

La Unitat de Radiologia Vascular Intervencionista (RVI) del Parc Taulí ja ha començat a implantar el nou reservori cutani PICC-PORT. Aquest procediment el realitzen professionals de l’equip d’infermeria de la RVI i s’implanta mitjançant una punció perifèrica.

Aquest tipus de reservori subcutani s’allotja a la part  superior del braç, i no al tòrax, disminuint les possibles complicacions intraoperatòries, reduint l’impacte estètic i oferint una major comoditat al pacient.

Per donar a conèixer el PICC-PORT, el Parc Taulí ha celebrat una jornada de dos dies per informar i formar els professionals sobre el nou reservori cutani. Aquestes jornades de treball han estat possibles gràcies a l’empresa Palex Medical i el Dr. Bertoglio i el seu equip. Tot i que el passat mes de juny, infermers de la unitat de RVI van fer una estada a l’Hospital Universitario De Gran Canario Doctor Negrín on es van formar de manera teòrica i pràctica  per la inserció del PICC-PORT.

Durant aquests dos dies s’ha celebrat al matí una sessió teòrica dirigida a tots els professionals assistencials que han d’estar en contacte amb els pacients que han de portar aquest reservori cutani, com són els hematòlegs, oncòlegs i l’equip d’infermeria d’oncologia, tant del Parc Taulí com del Consorci Sanitari de Terrassa, perquè l’Hospital Parc Taulí és qui implanta els dispositius d’accés venós.

La unitat de Radiologia Vascular Intervencionista del Parc Taulí col·loca més de 1500 dispositius d’accés venós cada any, la majoria, a pacients que necessiten un tractament endovenós durant un període de temps perllongat, sigui durant l’estada hospitalària o domiciliària, com són els pacients oncològics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.