Dr. David Cánovas fent una ecografia doppler

Una quarantena de persones comproven l’estat de les seves artèries al vestíbul del Parc Taulí, en el marc del Dia Mundial de l’Ictus

Una quarantena de persones comproven l’estat de les seves artèries al vestíbul del Parc Taulí, en el marc del Dia Mundial de l’Ictus 529 559 Actualitat Parc Taulí

El Parc Taulí ha commemorat el Dia Mundial de l’Ictus fent ecografies de doppler a totes persones que s’han apropat a l’estand del vestíbul per comprovar l’estat de les seves artèries. Durant el matí, 36 persones han estat ateses pel Dr. David Cánovas, del servei de Neurologia i cap de secció del codi ictus, i la Dra. Begoña Molina, del servei de Medicina Física i Rehabilitació.

L’ictus isquèmic és un dels problemes de salut més freqüents que afecta 13.000 persones cada any a Catalunya, provocant diferents nivells de discapacitat al 45% dels afectats. Es produeix quan un trombe obstrueix una artèria impedint que arribi flux de sang i oxigen a la regió cerebral que depèn d’aquesta artèria. És la primera causa de discapacitat greu i de dependència en adults i està entre les tres primeres causes de mortalitat a Espanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.