Activitat literària_voluntariat

Viatge al món màgic dels contes a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí

Viatge al món màgic dels contes a l’Aula Hospitalària del Parc Taulí 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Les nenes i els nens ingressats a la planta de pediatria del Parc Taulí van gaudir aquest dissabte al matí d’un viatge màgic a diferents mons fantàstics de la mà de la voluntària i conta contes Antinea Ravarotto.

En el primer dia d’inici de l’activat hi van participar 3 nens i 1 nena d’entre 2 i 9 anys. El Lluc, la Naia, l’Àlex i el Yassir van ser els protagonistes de l’activitat escollint els contes que es van llegir: La Balena Blava; La semilla de Peng; La llavor de l’avi; Un talp a la granja; L’os que abraçava els arbres.

Tot i que estaven una mica tímids al principi, a mesura que l’Antinea anava explicant els contes, la vergonya va anar desapareixent i petits i grans van gaudir d’una bona estona, oblidant que estaven ingressats.

Aquesta activitat es farà un matí de dissabte al mes i va dirigida als més petits, de 2-9 anys, perquè els més petits puguin gaudir d’una estona divertida i didàctica. Tindrà una durada d’entre 40 minuts i 1 hora i mitja, depenent de la disponibilitat dels infants i de com s’estigui desenvolupant l’activitat.

De dilluns a dissabte, els infants de la planta de pediatria també tenen al seu servei la ludoteca, en horari de matí i tarda, gestionat per l’equip de voluntariat.

L’Antinea Ravarotto és filòloga i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És autora de contes infantils com La llegenda de la Mulassa de Sabadell. Té una gran experiència en la dinamització grupal, tot i que era la primera vegada que es trobava amb un públic tan exigent. L’experiència va ser molt enriquidora i es tornarà a repetir el pròxim mes.

L’activitat s’ha pogut organitzar gràcies al Programa de Voluntariat del Parc Taulí i als voluntaris/-àries que en formen part i presten serveis d’acompanyament per fer més amable l’estada hospitalària a pacients i famílies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.