Consell-empreses-4

Constitució del Consell d’Empreses i Entitats Empresarials del Parc Taulí

Constitució del Consell d’Empreses i Entitats Empresarials del Parc Taulí 1080 810 Actualitat Parc Taulí

Dijous es va celebrar a l’Edifici Ripoll de l’Hospital Parc Taulí l’acte de Constitució del Consell d’Empreses i Entitats Empresarials del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí (CCSPT) presidit per la presidenta del Parc Taulí, Dolors Costa; la directora General, Anna Aran; i el membre del Consell de Govern del CCSPT, Josep Masip.

El Consell d’Empreses i Entitats Empresarials del CCSPT vol ser un comitè consultiu amb l’objectiu de participar en la definició del pla estratègic des de l’àmbit empresarial i un òrgan d’informació de en la implementació dels plans d’acció.

Durant l’acte es van exposar les millores realitzades durant la nova etapa de la direcció del Parc Taulí en l’activitat assistencial; les millores i les pròximes inauguracions de nous espais assistencials; la presentació del nou Pla estratègic i l’enfortiment de la docència, la innovació i el mecenatge.

A la constitució del Consell d’Empreses i Entitats Empresarials del Parc Taulí hi va participar el Centre metal·lúrgic Sabadell; Consell Intersectorial d’Empresaris-CIESC; E. Cima; FUNDIT Fundació el Disseny Tèxtil; Gremi de Fabricants de Sabadell; IDP-Enginyeria, Medi Ambient i Arquitectura; PIMEC; Sabadell Comerç Centre; TUS (Transports Urbans de Sabadell); Xarxa Onion; Fustes Gabarró; Fundació Benèfica Privada Barnola-Vallribera Sant Josep;  Cambra de Comerç de Sabadell;CASSA – Companyia d’Aigües Sabadell; Gremi de Constructors d’Obres de Sabadell i Comarques; Serveis Medi Ambient (SMATSA).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.