El Parc Taulí celebra el Carnestoltes 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Aquesta setmana, el Rei Carnestoltes s’ha passejat pel Parc Taulí dictant cada dia una ordre: dilluns un mitjó de cada color; dimarts un barret al cap; dimecres un pentinat divertit; dijous transformació en animals.

Avui, ha estat una disbauxa perquè tots s’han disfressat, des de l’Aula Hospitalària de la planta de Pediatria i la Unitat d’hospitalització de psiquiatria infantil i juvenil del Parc Taulí, fins a les Consultes Externes de Pediatria i Sabadell Gent Gran.

Des dels més petits, fins als meus grans han hagut de complir els desitjos del Rei Carnestoltes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.