Portal Web

El Parc Taulí estrena un portal web per captar nou talent i per millorar la informació dels professionals amb la institució

El Parc Taulí estrena un portal web per captar nou talent i per millorar la informació dels professionals amb la institució 1080 720 Actualitat Parc Taulí

L’Àrea de Persones del Parc Taulí ha llençat el seu nou portal web de feina treball.tauli.cat.

 

Aquest espai renovat s’ha dissenyat amb l’objectiu de ser més accessible i atractiu per captar nous professionals per a la institució. Així com, per ser una eina informativa ràpida i funcional per als treballadors i treballadores del Parc Taulí.

 

Aquesta actualització del portal segueix la línia de modernització i innovació del Parc Taulí, per adaptar-se a les necessitats dels professionals, i de millora de l’experiència de l’usuari/-ària.

 

El nou portal incorpora filtres avançats per simplificar les cerques, permetent un accés més ràpid a les ofertes professionals que millor s’ajustin a les necessitats i expectatives de les persones.

També, s’han implementat paletes de colors per indicar l’estat, la caducitat o les actualitzacions d’una oferta de treball. Per exemple, color verd per una oferta activa; color groc quan està pendent de resolució i color vermell quan l’oferta està tancada. Aquesta nova funcionalitat proporcionarà als professionals una visió instantània sobre les oportunitat disponibles, agilitzant el procés de cerca i aplicació.

 

La directora de Gestió de Recursos Humans, Cristina Melero, ha assegurat que “amb aquesta renovació, no només millorarem la interacció amb els professionals del Parc Taulí; sinó que també reforçarem la nostra posició destacada en el mercat laboral. Mostrant per què el Parc Taulí és la millor opció per treballar, a través de testimonis dels nostres propis professionals”.  La plataforma ha de servir “com a canal entre els professionals i les oportunitats; però, reflectint el talent intern i els valors de la CSPT”, ha afegit Melero.

 

El nou portal web de feina del Parc Taulí representa un pas significatiu en la consolidació i posicionament de la marca Taulí en el sistema sanitari català.

Portal Web

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.