Ruth Cano, cap de secció del Servei Laboratoris Clínics del Parc Taulí

Ruth Cano, nomenada presidenta de la Comissió de Metrologia i Sistemes analítics de la Sociedad Española de Medicina de Laboratorio (SEQC-ML)

Ruth Cano, nomenada presidenta de la Comissió de Metrologia i Sistemes analítics de la Sociedad Española de Medicina de Laboratorio (SEQC-ML) 1000 667 Actualitat Parc Taulí

La Sociedad Española de Medicina de Laboratorio ha nomenat a la cap de secció del Servei Laboratoris Clínics del Parc Taulí, Ruth Cano, com a presidenta de la Comissió de Metrologia i Sistemes Analítics, del qual forma part des del 2016. (SEQ_ML)

Aquest nomenament és un reconeixement a la seva participació durant aquests anys en el grup i els avenços que s’han aconseguit. “Des del Servei de Laboratoris Clínics del Parc Taulí estem molt implicats en aquestes comissions i en participar en grups per millorar l’evidència científica per millorar les nostres activitats”, ha explicat Ruth Cano.

Diferents professionals del Servei de Laboratori Clínic participen activament en diferents comissions de la SEQC-ML com la Comissió de Monitorització de Fàrmacs i Toxicologia Clínica, la Comissió de Qualitat Extraanalítica, la Comissió de Proteïnes i la Comissió de Valorització Bioquímica de la Malaltia Hepàtica.

La Comissió de Metrologia i Sistemes analítics és l’encarregada de difondre informació i documents per als professionals del laboratori per estudiar les característiques metrològiques dels analitzadors que s’utilitzen per assegurar que els resultats de les proves són correctes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.