Consell Entitats

Constitució del Consell d’Entitats i Associacions del CCSPT

Constitució del Consell d’Entitats i Associacions del CCSPT 1080 608 Actualitat Parc Taulí

Dilluns es va celebrar a l’Auditori del Parc Taulí l’acte de Constitució del Consell d’Entitats i Associacions del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí (CCSPT) presidit per la presidenta, Dolors Costa; la directora General, Anna Aran; i el secretari del Consell, Antoni Llamas.

L’acte de constitució va comptar amb una trentena d’Entitats i Associacions del Vallès Occidental.

Durant l’acte es van exposar les millores realitzades durant la nova etapa de la direcció del Parc Taulí en l’activitat assistencial; les millores dels nous espais assistencials; la presentació del nou Pla estratègic i la importància de la gestió i de l’experiència dels pacients.

El Consell d’Entitats i Associacions vol ser un òrgan consultiu i informatiu sobre la implementació dels plans d’acció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.