Sant Jordi 2024

Sant Jordi al Parc Taulí

Sant Jordi al Parc Taulí 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Aquesta setmana el Parc Taulí celebra la Diada de Sant Jordi. Aquest matí, les noies i els nois de la Unitat de Crisis d’Adolescents han passejat per la planta d’Hospitalització pediàtrica i ginecologia on han repartit els punts de llibre que han fet i han recitat als professionals un poema de Lola Casas amb llenguatge de signes.

Des de l’Aula Hospitalària han preparat una paradeta amb llibres i punts del llibre per a professionals, joves i familiars. Aquest any fan referència al pintor Marià Fortuny, per la celebració del centenari del seu naixement, i a l’escriptor Vicent Andrés Estellés. I, també, la TCAI del Parc Taulí i escriptora Neus Puyuelo ha presentat als joves el seu últim llibre ‘Triangle de foc màgic’.

Demà, els infants i joves hospitalitzats i els seus familiars podran participar en el taller de roses a l’Aula Hospitalària. I, dijous, rebran la visita d’escriptors que els explicaran contes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.