El Parc Taulí rendeix homenatge als professionals jubilats l’any 2023

El Parc Taulí rendeix homenatge als professionals jubilats l’any 2023 1080 720 Actualitat Parc Taulí

Ahir a la tarda es va celebrar l’acte d’homenatge a les persones jubilades durant l’any 2023 del Parc Taulí. Una quarantena de professionals van assistir a la trobada celebrada a l’Edifici La Salut del Parc Taulí.

L’acte va ser presidit per la presidenta del Consorci, Dolors Costa, que va fer valdre la “dedicació constant” durant tots els anys en què els i les professionals varen treballar al Parc Taulí en una jornada dirigida per la directora de Cultura Organitzativa i Talent, Cristina Melero.

Així mateix, la directora general del Parc Taulí, Anna Aran, va agrair als assistents i a totes aquelles persones que no van poder venir el seu esforç durant els seus anys com a professionals, fent incís que el Parc Taulí “sempre serà casa seva”.

L’acte d’homenatge també va comptar amb la representació de professionals recentment jubilats de diferents àrees del Parc Taulí; Joan Prats (metge), Montse Sánchez (infermera), i Miquel Riu (Serveis Generals) es van adreçar al públic amb uns emotius discursos en què expressaven la seva gratitud cap a tots els treballadors i treballadores del Consorci.

Finalment, els professionals van rebre una làmina commemorativa a tall d’obsequi per la seva trajectòria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Preferències de privacitat

Quan visites el nostre lloc web, el teu navegador pot emmagatzemar informació de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Cal tenir en compte que el bloqueig d’alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.

Activar / desactivar el codi de seguiment de Google Analytics
Activar / desactivar Google Fonts
Activar / desactivar Google Maps
Activar / desactivar el vídeos incrustats
Aquest lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Pots editar les teves preferències de privacitat i/o acceptar l'ús de les cookies.